Szűrők
Ár
Márka
Ajánlatok
Palackozó
Ürtartalom
Alkoholtartalom
Régió
DRS - italtermék

Brandy

A brandy (vagy borpárlat) olyan égetett szesz, amely a szőlőmustból készült bor lepárlásával készül. A lepárolt szeszt fahordóban érlelik, majd általában 36–60% alkoholtartalommal palackozzák.
A brandy (vagy borpárlat) olyan égetett szesz, amely a szőlőmustból készült bor lepárlásával készül. A lepárolt szeszt fahordóban érlelik, majd általában 36–60% alkoholtartalommal palackozzák.
Leírás
TALÁLAT: 21 TERMÉK
TALÁLAT: 21 TERMÉK
NÉZET:
Rendezés:
Válassz egy rendezési módot

A brandy (vagy borpárlat) olyan égetett szesz, amely a szőlőmustból készült bor lepárlásával készül. A lepárolt szeszt fahordóban érlelik, majd általában 36–60% alkoholtartalommal palackozzák. Főétkezések után szokták fogyasztani. A brandy a névét a brandewijn szóból kapta, ami szó szerint égetett bort jelent